dimarts, 24 d’abril del 2012

MICRO OBERT A LES ESCOLES - SANT JORDI 2012



El matí de Sant Jordi  la plaça de la Vila del Prat ha estat una festa de les escoles i la lectura així com un espai de convivència i participació.
Prop de 330 nenes i nens de cinc escoles de la ciutat ens han fet gaudir amb unes molt bones lectures i recitats de contes, poemes i narracions escrites per ells mateixos i per autors reconeguts. 

L’acte ha estat organitzat per les regidories d’Educació i Cultura amb la col•laboració del Centre de Normalització Lingüística i els membres de la Fàbrica de Contes.
Després d’una breu presentació ha començat l’alumnat de 6è i 5è de l‘escola Sant Jaume amb un variat repertori de descripcions, contes i poemes.
A continuació l’escola Joan Maragall representada per l’alumnat de 4t i 6è ha llegit poemes de Joan Maragall i també d'altres elaborats per ells mateixos sobre la ciutat.
L’alumnat de 5è de l’escola La Seda ha presentat contes i poemes de creació pròpia i presentats als Jocs Florals del centre.
Els més petits dels participants, 1r i 2n de l’escola Mare de Deu del Carme han llegit amb veu clara els seus poemes dels Jocs Florals així com de Lola Casas i Joan Amades.
La darrera escola ha estat Nostra Senyora del Mar amb la presentació d’un “Rap de la poesia” i de diversos contes i poemes llegits per l’alumnat de 5è.
Els nois i noies de 6è de la mateixa escola ens han obsequiat amb la ballada de la sardana La Festa Major del Prat que han hagut de repetir davant les peticions i aplaudiments del públic. Aquesta ballada ha estat possible gràcies al taller organitzat al centre amb la col•laboració dels Amics de la Sardana.  
Una magnífica cloenda per a un acte fresc, senzill i brillant.
Felicitats a tothom!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada