divendres, 10 de febrer del 2012

PROJECTES EN MARXA

Activitats organitzades des de la Biblioteca Antonio Martin

Setmana temàtica.

La proposta que la Biblioteca en proposa per aquest curs, és una activitat al voltant dels relats d’un camp de la literatura de ficció, en concret  la novel·la policíaca/novel·la negra.

Durant la sessió es busca la participació activa de nois i noies en la descoberta d’elements propis del camp literari que es promou. S’ambienta la sala infantil de la biblioteca, durant una setmana, entorn al tema triat. Una narradora llegueis relats als grups participants. Es proposa treballar una fitxa per descobrir elements presents als llibres i a l’ambientació exposada, com també als relats escoltats.

Comptem amb la nostra detectiu particular que es diu Rose Avalon, és escriptora local, i narra de forma dramatitzada un conte molt misteriós de Sherlock Holmes. Ha escrit Nocturne para violin, novel·la de terror, que podeu trobar a la Biblioteca Antonio Martín.

Més informació.


Taller de poesia


Aquesta activitat vol apropar els nens/nenes al món de la poesia, tot aprofitant la imaginació dels infants. Activitat dirigida per Maribel Martín Julián.

Mes informació sobre:  Juga amb la poesia. Propostes didàctiques i el Concurs

Més informació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada